Neem contact op

072 888 4343
Hazenkoog 28-C
1822 BT Alkmaar

Wat zeggen onze klanten over ons?

Snel, goed geregeld en nette prijs

Vorige week, vlak voor het weekend, deed onze ketel het niet meer. Een monteur van SDV kwam snel. Het bleek een defect onderdeel te zijn, dat onder de garantie viel. Hij heeft het tijdelijk hersteld en met spoed het nieuwe onderdeel besteld. Prima service!

Heel vriendelijk en zeer vakkundig personeel

SDV installatietechniek heeft het installatiewerk van onze woning gedaan. Rioolwerk, vloerverwarming, gootwerk en het verdere zinkwerk en uiteraard de badkamer en toilet, het is allemaal prima aangelegd. Ook was er ruimte om dingen op het laatste moment nog te veranderen wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Kortom een prettig bedrijf om mee in zee te gaan.

Zeer tevreden

Voor onze vloerverwarming en CV hebben wij bij SDV Installatie aangeklopt. Ze werkten snel en precies, dat werkt erg fijn. Zeker een aanrader!

Onze services

Dak- en zinkwerkDak- en zinkwerk

Onze dakspecialisten zijn thuis op ieder dak! Dakrenovatie van uw woning of uw monumentale woning, uw bedrijfshal of kleine onderhoudsbeurt? Wij helpen u snel en vakkundig.

VerwarmingVerwarming

Voor een optimaal functionerende, energiezuinige verwarmingsinstallatie bent u bij ons aan het juiste adres.

LoodgieterswerkLoodgieterswerk

Vakkundigheid is het sleutelwoord bij alle verschillende soorten loodgieterswerk. SDV Installatietechniek staat klaar om alle problemen die met loodgieterswerk te maken hebben, op te lossen.

SanitairSanitair

Het aanbod aan sanitair is de laatste jaren enorm uitgebreid. Sanitair kan efficiënt en eenvoudig zijn, maar ook geraffineerd en luxueus. U zegt het maar.

AirconditioningAirconditioning

Airconditioning zorgt voor een prettig binnenklimaat en is niet meer weg te denken in een moderne leef- en werkomgeving. Het is noodzakelijk voor een optimaal leef- en werkklimaat.

VentilatieVentilatie

SDV Installatietechniek is u graag van dienst in het maken van een juiste keuze voor de aanschaf van een ventilatiesysteem.