Neem contact op

072 888 4343
Braken 15
1713 GC Obdam


Voor storingen en/of onderhoud kunt u 24 uur per dag direct contact opnemen met:

ESNW (Energieservice Noord West)
072 512 31 34

Ventilatie

De meest eenvoudige manier van ventileren is het afvoeren van vervuilde lucht middels een mechanische afzuiginstallatie. De noodzakelijke verse buitenlucht wordt op een bouwkundige wijze toegevoerd. Het is qua aanschaf de meest goedkope manier echter energetisch gezien de meest dure. U voert de warme binnenlucht namelijk direct naar buiten af.

Om die warmte in de binnenlucht toch te benutten wordt steeds vaker gekozen voor warmtepompboilers of in nieuwbouwwoningen voor systemen met gebalanceerde ventilatie (de hoeveelheid lucht die wordt afgevoerd wordt ook toegevoerd) met warmteterugwinning.

SDV Installatie BV is u graag van dienst in het maken van een juiste keuze voor de aanschaf van een ventilatiesysteem.

Gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning

Het verwarmen van ventilatielucht die van buiten afkomstig is, kost veel energie. Bij gebalanceerde ventilatie (mechanische luchttoevoer en mechanische luchtafvoer) worden de toevoer en afvoer van ventilatielucht op mechanische wijze met elkaar in evenwicht gebracht, waardoor een 'luchtdichte' woning of gebouw voldoende geventileerd wordt.

Onze services

Dak- en zinkwerkDak- en zinkwerk

Onze dakspecialisten zijn thuis op ieder dak! Dakrenovatie van uw woning of uw monumentale woning, uw bedrijfshal of kleine onderhoudsbeurt? Wij helpen u snel en vakkundig.

VerwarmingVerwarming

Voor een optimaal functionerende, energiezuinige verwarmingsinstallatie bent u bij ons aan het juiste adres.

LoodgieterswerkLoodgieterswerk

Vakkundigheid is het sleutelwoord bij alle verschillende soorten loodgieterswerk. SDV Installatie BV staat klaar om alle problemen die met loodgieterswerk te maken hebben, op te lossen.

SanitairSanitair

Het aanbod aan sanitair is de laatste jaren enorm uitgebreid. Sanitair kan efficiënt en eenvoudig zijn, maar ook geraffineerd en luxueus. U zegt het maar.

AirconditioningAirconditioning

Airconditioning zorgt voor een prettig binnenklimaat en is niet meer weg te denken in een moderne leef- en werkomgeving. Het is noodzakelijk voor een optimaal leef- en werkklimaat.

VentilatieVentilatie

SDV Installatie BV is u graag van dienst in het maken van een juiste keuze voor de aanschaf van een ventilatiesysteem.

WarmtepompenWarmtepompen

Het installeren van een warmtepomp is geen eenvoudige klus. U doet er dus goed aan door deze te laten installeren door een professionele installateur.